Kontakt

FC Mureri AB förvärvas av HG Håndverksgruppen AB.

Göteborgsbaserade FC Mureri tillhandahåller alla typer av murnings- och plattsättningstjänster och har ett nära samarbete med stora entreprenörer, husbyggare och privatpersoner i hela regionen.

Företaget är också specialiserat på restaurering av kulturfastigheter och har utfört omfattande arbeten på historiska byggnader som Wernerska villan, Stenladan och Wilsonska flygeln från 1500- respektive 1700-talen. FC Mureri har totalt 42 anställda och omsätter cirka 80 miljoner kronor. Företaget grundades 1993 av Peter Falk och Henrik Carlberg, och 2007 blev även de två anställda Magnus Albaeus och Tommi Taurianen delägare i bolaget.

Testar ett till stycke med underrubrik

Lorem ipsum dolor sit amet.En restaurering av kulturfastigheter och har utfört omfattande arbeten på historiska byggnader som Wernerska villan, Stenladan och Wilsonska flygeln från 1500- respektive 1700-talen. FC Mureri har totalt 42 anställda och omsätter cirka 80 miljoner kronor. Företaget grundades 1993 av Peter Falk och Henrik Carlberg, och 2007 blev även de två anställda Magnus Albaeus och Tommi Taurianen delägare i bolaget.

FC Mureri AB logotypHåndverksgruppen AB logotyp